VILL DU LIGGA ELLER?

Jag vill, vill du?

Frustrerad Karl

with 4 comments

Jag är i mina (hittills) bästa år. Ung och pigg. Livet leker. Det enda som saknas är kärlek. Eller åtminstone lite sex då och då.
I hopp om att en dag få en kvinna i säng så spelar jag flitigt gitarr så ofta jag kan, tyvärr utan större framgång. Annars gör jag inte mycket på fritiden. Sitter här framför datorn, dricker öl, går ut ibland, jobbar. Vänner har jag inte så många av. Men jag gillar dem jag har.
När det kommer till tjejer så är jag sjukt kräsen. De måste vara snygga och coola, och jag har ovanligt hög standard. Gillar du Lordi så kan du dra. Fula skor? Dra. Vad du lyssnar på för musik kan spela stor roll.
Jag är musiksnobb. Jag har stenkoll på det värt att veta något om och jag är alltid först med ny bra musik. Det gillar jag faktiskt med mig själv. Det är en bra kompensation för mitt misslyckande som musiker.
När jag väl träffar en tjej jag gillar så blir jag hopplöst förälskad. Komma över någon är något jag aldrig förstått mig på. Även om känslorna är borta efter ett tag så håller attraktionen i sig ett bra tag. Det brukar ofta sluta med att jag bara frågar rakt ut om hon inte vill ligga. Hittills har jag inte fått ligga.
Jag har haft ett enda förhållande i mitt liv. Och det var i det med henne jag förlorade min oskuld vid sjutton års ålder. När det kommer till ragga så duger jag inte till mycket. Jag är helt oförmögen att stöta på någon och jag har ingen aning om när någon stöter på mig. Tyvärr.
En gång hade jag sex på en studsmatta. Mattan tog emot allt juckande. Så det var inte så väldans bra. Bästa, eller åtminstone mest spännande, knullet var på en fest. En maskeradfest. I ett rum i källaren. I rummet bredvid var det en toalett. Ovanför rummet var trappan. Det gick inte att låsa dörren till rummet vi var i. Hela tiden drog någon i badrumsdörren och det sprang folk i trappan hela tiden. Jag kom aldrig. Det var en snabbis. Men det var kul ändå.

Hoppas det känns som att ni känner mig lite bättre, men att ni fortfarande inte vet ett piss om mig.

Annonser

Written by dalfredsson

2009/05/27 den 18:16

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Är lika kräsen som dig när det gäller kärlek.
  Har visserligen haft 3 förhållanden de senaste 4 åren, varav ett långvarigt förhållande på 1.5 år.
  Men har killen fula skor, ful klädsmak, dålig musik stil eller något annat som jag stör mig på vill jag inte inleda ett förhållande, även om killen skulle vara hur bra som helst på alla sätt…

  Musik är något jag älskar, jag lyssnar på musik jämt. Så långt som jag kan minnas har jag också varit den av mina kompisar som kommer med den nyaste musiken på telefonen, därav mitt stora musik intresse. Mitt musik intresse har jag nog ärvt av min pappa, han har datorn proppad med musik från hans tid till ens egen.
  Det där med ”misslyckande som musiker” som du säger, skulle jag också vilja nämna några få ord om. Jag har testat spelat piano, varit med i kör, och jag sjunger i stort sett varje dag. Min dröm har alltid varit att bli artist. Men jag verkar vara en av dom som är misslyckande som musiker.
  Ville bara skriva några rader. Din blogg är i övrigt super intressant!

  Cecilia

  2009/07/16 at 00:15

 2. Jag har också en blogg, tänkte bara så du vet.

  Cecilia

  2009/07/16 at 00:22

 3. Men dela med dig då Cecilia. Vad heter bloggen? URL?

  Frustrerad Karl

  2009/07/16 at 01:09

 4. Har dock inte samma stuk på min blogg, som du har.
  http://Www.justifymyworld.blogg.se

  Cecilia

  2009/07/16 at 11:06


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: